700% vækst på indeks og ROAS 25 på META

Konkret strategi for implementering og eksekvering af META Ads resulterede i 700% vækst på indeks.

+700% vækst over indeks

+25x ROAS på META Ads

40% af samlet omsætning fra META Ads

Udfordringen

De nye ejere af GladeRollinger.dk kom til os med et ønske om at skalere deres vækst. De havde tidligere berørt kanaler, som Google Ads, E-mail marketing og organisk Meta – men endnu ikke udforsket potentialet i en større indsats på Paid Social eller lagt en indsats i SEO. Deres mål var klart: de ønskede at øge omsætningen og forbedre deres tilstedeværelse online.

Løsningen

Hos Webbler tog vi udfordringen op med glæde og i samarbejde med GladeRollinger fik vi lavet en digital marketing strategi. Vores primære fokus lå på implementeringen af Meta Ads. På Meta Ads har vi mulighed for at påvirke hele kunderejsen fra – at skabe opmærksomhed og få nye kunder til at genaktivere tidligere kunder. Vores set-up på Meta Ads omfattede dynamiske produktannoncer ud fra adfærd, samt et fokus på at skabe interaktion og salg med grafiske annoncer og relevant content.

På Meta har vi desuden mulighed for at gøre brug af deres avancerede målretningsmuligheder, herunder lookalike og interessebaserede målgrupper for at opnå maksimal effektivitet. Særligt muligheden for at ramme forældre med børn i småbørnsalderen var relevant for GladeRollinger.

Udover Meta Ads implementerede vi også Affiliate-markedsføring og SEO-strategier for at sikre en holistisk tilgang til GladeRollinger.dk’s online synlighed og salg. Vi skabte en sammenhængende strategi, der tog højde for alle aspekter af deres digitale tilstedeværelse.

Resultaterne

Efter et samarbejde på over et halvt år har GladeRollinger.dk oplevet bemærkelsesværdig vækst og succes:

En stigning på over 700% i den samlede omsætning på webshoppen.
Meta Ads har vist sig at være en afgørende driver for GladeRollinger.dk’s omsætning og står nu for over 40% af den samlede omsætning.
En imponerende ROAS på +25 på Meta Ads.

Generelt har vores implementering af en mere omfattende Paid Social strategi i den samlede markedsføring givet positive resultater. Vi er glade for at have været en del af deres udvikling og ser frem til fortsat at skabe værdi sammen med Glade Rollinger.dk.