Her er redskaberne, som vækstede SlikWorld med 695%

Med optimering af eksisterende kanaler, samt igangsættelse af nye, vækstede SlikWorld med hele 695% på bare 1 år.

Nøgletal

%

Vækst på Google Ads, med en ROAS 6

Side 1 placeringer på Google. Bla. top 3 på ordet "slik"

%

Vækst på organisk omsætning

Aktivering af uudnyttet potentiale og kanaler

Udfordringen

SlikWorld kom til os som en mindre webshop med en succesful fysisk butik i Herning, og havde et ønske om at intensivere deres online aktiviteter og vækste deres online salg. De havde selv arbejdet lidt på Google Ads og Facebook, men havde hverken tiden eller erfaringen til at få mest muligt ud af disse kanaler. De ønskede derfor en samarbejdspartner, som kunne optimere deres nuværende setup, samt vækste webshoppen gennem uudnyttede kanaler.

Løsningen

Første step var deres vigtigste salgskanaler, nemlig Google Ads og Facebook. Her skulle sættes en struktur op på Google Ads, som sikrede relevant trafik, kontinuerligt salg og som kunne skaleres. Her benyttede vi alle Google Ads tilgængelige kanaler som shopping, søgeannoncer, display annoncer og YouTube annoncer. På Facebook skulle strukturen ligeledes optimeres. Her skulle laves kampagner, som var målrettet til helt nye brugere, tidligere besøgende, samt tidligere købere. Til disse annoncer skulle det visuelle også optimeres. Her udarbejdede vi helt nye billeder og videoer til annoncer, så disse i højere grad afspejlede shoppens visuelle identitet, og ledte op til mere interaktion.

Allerede få måneder efter igangsættelsen af samarbejdet og førnævnte kanaler, så vi så god en vækst, at en yderligere investering kunne anbefales. Her var det ikke blot et øget budget, men aktivering af flere markedsføringskanaler som Email marketing, SEO, Affiliate, SnapChat og Pricerunner.

Resultaterne

Et år efter samarbejdets opstart, havde webshoppen, i en periode på 2 måneder, vækstet med 695%, sammenlignet med året før. Dette var med en fornuftig ROAS på alle opsatte kanaler. Optimering og øget budget på Google Ads havde ligeledes genereret en vækst på hele 918% i samme periode. Især SEO har haft en betydelig vækst. Med en SEO optimeret webshop, en god mængde content på alle relevante sider, samt en solid linkprofil, så vi en stigning af organisk omsætning på 559%, sammenlignet med året før, og ligger nu top 3 i Google på meget relevante søgeord som “slik”, “chips”, “bland selv slik” og mange flere.

Den massive vækst på webshoppen gjorde også, at de besluttede sig for at satse 100% på denne del. Derfor valgte de at lukke den fysiske butik for udelukkende at fokusere på webshoppen, da langt størstedelen af profitten og potentialet lå her.

Med et solidt fodfæste i Danmark, ser vi nu nærmere på at ekspandere til flere nærliggende lande.

 

 

“Fuld ud tilfreds med webbler. Har aldrig haft et problem med dem, og har jeg spørgsmål eller rettelser så kommer der et svar og rettelser hurtig.
Har anbefalet og anbefaler stadigvæk webbler til folk, og kan stå 100% inde for deres arbejde er helt i top!”

Martin Lauridsen

Direktør, SlikWorld

Skal vi også vækste din webshop?

Vil du se, om du kan få mere ud af dit markedsføringsbudget, eller
om der ligger uforløst potentiale og gemmer sig? Få udarbejdet
en gratis vækstanalyse og få svarene.

Skal vi også vækste dit salg?

Vil du se, om du kan få mere ud af dit markedsføringsbudget, eller om der ligger uforløst potentiale og gemmer sig? Få udarbejdet en gratis vækstanalyse og få svarene.

Dyk ned i flere cases