Realmæglerne

43% flere henvendelser fra Google

RealMæglerne på Amager kom til os med et ønske om at forøge deres tilgang af kunder. Et ønske med en naturlig udfordring grundet den store konkurrence i markedet. Med et Google Adwords setup formåede vi dog at forøge tilgangen af henvendelser på 43% fra Google. 

Google Adwords i et konkurrencepræget marked

I takt med digitaliseringens fremmarch kommer flere og flere konventionelle brancher på markedet, og bolighandel er ikke undtaget denne udvikling. I et marked hvor klikpriserne er relativt omkostelige er struktur og tilgang alfa og omega.

Ved at placere Adwords annoncerne langt nede i beslutningsprocessen, får vi færre besøgende men markant mere valuta for pengene. Ved at opkvalificere trafikken er det ikke nødvendigt med tonstunge markedsføringsbudgetter, derimod kan vi ved at sænke konverteringsprisen også i samme ombæring mindske de samlede udgifter til annonceringen.

En effektivisering af Adwords konstellationen har dels medført en lavere konverteringspris og derved også en større mængde af konverteringer for det selvsamme budget som tidligere.

RealMæglerne er en landsdækkende kæde af selvstændige ejendomsmæglere med fokus på det lokale boligsalg.

43%

 Flere konverteringer fra Adwords

28%

 Lavere lead pris

17,9%

 Gns. CTR

Samarbejdet med Webbler har fungeret gnidningsfrit og svartiden har været yderst tilfredsstillende. Pengene til Adwords annoncering er rigtig godt givet ud, og bidrager substantiel mængde leads. Anders Riis

Indehaver, RealMæglerne Amager