Rentabel vækst i lavsæson med Affiliate marketing

Rentabel vækst i lavsæson med Affiliate marketing i fokus resulterer i +97% omsætningsvækst

Share information about your brand with your customers. Describe a product, make announcements, or welcome customers to your store.

Case highlight

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Casen beskrevet

Udfordringen

DanskLysterapi.dk, en førende online forhandler af lysterapilamper og wake-up lamper, stod over for udfordringen med at opretholde den vækst, vi har skabt i højsæsonen, rentabelt i lavsæsonen. Med et marked, der ofte oplever lavere efterspørgsel hen over foråret og sommeren, end i vintermånederne, ønskede virksomheden at vi fandt en effektiv løsning til at opretholde deres omsætning og øge deres synlighed for at nå ud til deres målgruppe, der søger produkter mod af vinterdepression, vintertristhed og forbedret søvnkvalitet.

Løsningen

Efter en succesfuld højsæson med stor vækst, var udfordringen at imødekomme en digital markedsføringsstrategi fokuseret på SEO, Linkbuilding og Affiliate Marketing, som skal hjælpe til den fortsatte vækst igennem lavsæsonen uden stort spend.

SEO-strategien blev målrettet mod at forbedre virksomhedens placeringer på pupulære søgeord op mod lavsæsonen, og ved at optimere hjemmesidens indhold, metadata og tekniske strukturer. Dette omfattede også en omhyggelig analyse af relevante søgeord og en løbende indsats for at skabe kvalitetsindhold, der appellerede til målgruppens behov og interesseområder.Linkbuilding blev prioriteret for at øge virksomhedens autoritet, søgeords-placeringer og troværdighed på nettet.

Affiliate-marketing blev også tilkoblet der marketingløsning, som en effektiv kanal til at generere målrettet trafik og konverteringer i lavsæsonen, hvor de tilbyder kommisionsbaserede incitamenter til at promovere deres produkter.

Resultaterne

Den integrerede tilgang til digital markedsføring, der kombinerede SEO, Linkbuilding og Affiliate Marketing, resulterede i markant vækst for DanskLysterapi.dk i lavsæsonen.

  • Omsætningsvækst: +97%
  • Ordre vækst: +143%
  • Online sessions: +326%
  • Vækst i månedlig organisk trafik: 608,23%

Vi har formået at opretholde rentabel vækst ved at maksimere deres online synlighed forud for lavsæsonen og fortsat tiltrække en voksende målgruppe af kunder, der leder efter løsninger inden for lysterapi og forbedret søvnkvalitet.

Vi ser frem til den kommende højsæson og åbning af nye markeder i bla. Sverige.