Interesseret i en praktikplads,
hvor du ikke bare skal hente kaffe?

Ønsker du at få ansvar fra dag ét, varetage dine egne kunder og løfte dine kunders omsætning med online marketing? Så kom i praktik hos Webbler.

Du kommer til at arbejde med online marketing – herunder Google Ads, SEO, Email Marketing og Facebookannoncering – for vores kunder. Praktikperioden kan også byde på udarbejdelse af grafik til brug i online marketing, samt design og programmering af websites.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning og CV til job@webbler.dk, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

JOBOPSLAG

Junior Marketing Konsulent

Brænder du for digital marketing, og vil du hjælpe E-handelsvirksomheder med at vækste?
Hos Webbler søger vi en skarp og ambitiøs Junior Marketing Konsulent til at håndtere den voksende kundetilgang i vores forretning.

𝐎𝐦 𝐣𝐨𝐛𝐛𝐞𝐭

Som Junior Marketing Konsulent hos Webbler arbejder du i et team, hvor fælles sparring og vidensdeling er en stor del af dagligdagen. På en klassisk arbejdsdag vil du bl.a. udarbejde markedsføringskampagner på digitale platforme, kommunikere med dine kunder og spare med dine kollegaer omkring faglige problemstillinger.

𝐇𝐯𝐚𝐝 𝐯𝐢 𝐥𝐞𝐝𝐞𝐫 𝐞𝐟𝐭𝐞𝐫…

En væsentlig forudsætning for at blive succesfuld i rollen, er en naturlig interesse for digital marketing og E-handel. Vi forventer dog, at du kan se dig selv i følgende:
– Du har en relevant uddannelse indenfor kommunikation, marketing eller multimediedesign.
– Du er en stærk kommunikator, både på skrift og i tale.
– Du er social og kan arbejde i teams samt tale med kunder.
– Du kan tilpasse dig i et dynamisk iværksættermiljø, hvor der er højt til loftet og frihed under ansvar hos hver enkelt medarbejder.

𝐇𝐯𝐨𝐫𝐟𝐨𝐫 𝐖𝐞𝐛𝐛𝐥𝐞𝐫?

Vi er en ung virksomhed i vækst. Vores daglige gang går med at udarbejde digitale strategier – og eksekvere herpå for mindre såvel som større e-handelsvirksomheder. Vi har en klar ambition om at sikre vores medarbejdere en stejl læringskurve og et godt arbejdsmiljø. Vi sørger naturligvis for, at du bliver grundigt onboardet og kommer godt med fra start.

𝐒𝐚̊𝐝𝐚𝐧 𝐬ø𝐠𝐞𝐫 𝐝𝐮 𝐣𝐨𝐛𝐛𝐞𝐭

Du søger jobbet ved at sende en ansøgning til Job@webbler.dk eller anvende knappen ovenfor.
Du bedes vedhæfte en ansøgning samt dit CV.

 

Ansøgningsfrist d. 1. maj 2022.
Ansættelsesdato er snarest muligt.

Vi hjælper mere end 100
virksomheder med at vækste online.