Pinterest indtager Danmark med storm!

Et overset socialt medie med et stort potentiale. Pinterest har langt om længe slået rødder i Danmark – og har nu også åbnet for annoncering. Mens mediet allerede nu er et af de største i USA – er det også på vej frem herhjemme!

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at få den rigtige opsætning på Pinterest for din webshop.

Pinterest – Det bedste fra flere verdener

Det som gør Pinterest unik er kombinationen mellem at være et socialt medie og en søgemaskine. Ved at koble muligheden for kreativt og visuelt content, som vi kender fra Facebook, sammen med målretningen af den søgedrevne adfærd, vi kender fra Google – får du altså det bedste fra begge verdener. Pinterest er stadig nyt, hvilket kun gør dine muligheder større! Mange annoncører har nemlig endnu ikke fundet vejen hertil – så skynd dig på Pinterest, før dine konkurrenter.

Men hvordan er det egentlig, at Pinterest fungerer? På Pinterest kommer det visuelle i første række – og derfor består startfeedet udelukkende af opslag “pins” i form af billeder og videoer. Brugerne på Pinterest kan aktivt søge efter inspiration – og gemme opslag på deres egne opslagstavler. Det kan f.eks. være inspiration til bryllup, boligindretning og lignende. Baseret på interesser, søgninger og interaktion finder algoritmen nye opslag til brugerne – og det er derfor også det afsæt du har i din målretning!

Hvorfor Pinterest?

Der er mange gode grunde til at rette sine øjne mod Pinterest. Pinners går på Pinterest for at blive inspireret – og når de skal sætte gang i nye projekter. Og ca. halvdelen bruger Pinterest til at finde og shoppe produkter.

Brugerne er derfor i den grad købeklare – og bruger Pinterest med et åbent mindset. Hvor annoncer normalt kan være forstyrrende, er Pinterest det eneste medie, hvorpå de skaber værdi.

Og da Pinterest stadig er i den spæde fase, kan du skabe salg til en brøkdel af prisen på andre sociale medier. Pinterest er altså en unik mulighed for at udvide din forretning og øge dit salg.

Vi hjælper mere end 100
virksomheder med at vækste online.

Er Pinterest for alle?

Pinterest er ikke nødvendigvis for alle – men det giver mening for dig, som med visuelt content vil skabe brand awareness og ramme brugerne i deres søgen for inspiration.

Der er særligt nogle kategorier, som har fundet sin vej frem gennem Pinterest:

  • Gør-det-selv
  • Bolig & indretning
  • Fashion
  • Gastronomi
  • Kæledyr
  • Sundhed & træning

Og heldigvis udvides emne-paletten hele tiden!

Med flotte billeder og inspirationsrige videoer kommer man langt. Skil dig ud fra mængden – og skab iøjnefaldende indhold, så skal resten nok komme.

Kom i gang med Pinterest annoncering

Har Pinterest også fanget din interesse – og skal du være blandt de første til at fange de inspirationshungrende pinners?

Hos Webbler står vi klar til at rådgive og hjælpe dig i gang med Pinterest annoncering. Kontakt os allerede i dag, og hør mere om dine muligheder på Pinterest.