Få mere ud af dine sociale medier!

Arbejder du med dine sociale medier i dag? Altså din Facebook side og Instagram… Der er flere grunde til, at det er en god idé. Den organiske indsats på disse kanaler kan blive et vigtigt fundament i din forretning.

Dels skaber det tryghed for en mulig kunde at se aktivitet – og få ‘sat ansigt’ på shoppen, og dels koster de organiske salg kun din tid. Læs med og bliv klogere på vores tilgang til SoMe håndtering.

Skab tryghed for kunden

De fleste webshopejere kender i forvejen til at arbejde organisk på Facebook siden og Instagram – og heldigvis for det. Det er nemlig uhyre vigtigt at være aktiv her, og som nævnt er der flere grunde hertil.

For det første skaber løbende aktivitet troværdighed for shoppen. Det forholder nemlig sådan, at inden en kunde handler et nyt sted, tjekker de ting som SoMe og Trustpilot. Det gør de for at se, om shoppen er ægte, og hvis der er aktivitet her med opslag, anmeldelser og videoer, bliver det tydeligt, at webshoppen ikke er til for at snyde nogen, men i stedet den ægte vare.

Derudover – hvis sporingen er sat korrekt op – kan vi også se, om der kommer salg fra din organiske SoMe aktivitet. Nogle webshops opnår en utrolig høj kundeloyalitet gennem deres SoMe håndtering. Derfor kan de lægge et opslag op, som sætter fokus på en kategori eller et specifikt produkt, og mærke øget salg direkte i shoppen. Modsat annoncering koster denne indsats ikke kroner og ører, men derimod blot tid.

En sidste væsentlig grund til at arbejde målrettet og strategisk med SoMe håndtering er, at det gavner din annoncering på Facebook. Det er nemlig sådan, at vi kan sætte målgrupper op baseret på hvem, som interagerer med netop din Facebook side. På den måde kan vi ramme dem, som allerede har vist interesse for din shop, men vi kan samtidig nå ud til helt nye potentielle kunder – smart ikke?

Sådan får du startet din SoMe håndtering
– allerede i dag

Noget af det første du skal have styr på er selvfølgelig at få oprettet en konto på Instagram samt en Facebook side. Herefter anbefaler vi, at du prøver dig frem, og undersøger, hvad, som sælger godt i den pågældende måned eller sæson. 

Lav nogle forskellige posts, gerne både med produktbilleder, billeder af produktet i brug og meget gerne i videoformat også – husk på, at vi skaber salg gennem troværdighed. Du kan med fordel ‘tage kunden’ med ud på lageret, når der kommer nye varer. Du kender det måske selv. Det er altid fedt at komme med ‘behind the scenes’. 

Et sidste tip du får her er at få integreret din shop på både Instagram og Facebook. Her har du nemlig mulighed for at tagge dine produkter. Hvis en kunde klikker på et produktlink fra dit opslag havner de helt automatisk på præcis det produkt i din webshop – og du har lige gjort købsrejsen lettere for kunden.

Vi hjælper mere end 100
virksomheder med at vækste online.

SoMe håndtering – hvad koster det?

Det er gratis at oprette og have en Instagram konto og en Facebook side. Når du arbejder organisk – som er tilfældet her – har du heller ikke annonceringsudgifter. Det, som koster her, er din tid. Den tid du kommer til at bruge på at lære platformene at kende, planlægge opslag og vedligeholde din aktivitet.

Det vil kræve tid, men når du først er inde i rutinen, og kan se dine kunder responderer og vender tilbage – så bliver det rigtig sjovt!

Skal vi starte SoMe håndteringen med det samme?

SoMe håndtering kan og bør implementeres i dit marketing setup, uanset hvad du ellers har kørende. I et samarbejde med Webbler vil vi, uanset størrelsen på og målsætningerne for din virksomhed, sammen lave en skræddersyet løsning, så vi på bedste vis indrammer din webshop og dine kunder.

Ingen kender din webshop bedre end dig! Derfor er din viden, dine idéer og ønsker guld værd for os. Jo bedre du kan klæde os på med viden om din shop, jo bedre kan vi vejlede og rådgive dig, så du også bliver klædt godt på til samarbejdet.

Kontakt os med det samme for et uforpligtende tilbud – kvit og frit.