Provisionsbaseret markedsføring med affiliate marketing.

Hvad siger du til garanteret ROAS 10? Altså, at du med sikkerhed får det du betaler 10 gange igen… for det er nemlig en mulighed med affiliate marketing.

Som nævnt skal du først punge ud, når der er skabt salg – og dermed omsætning fra affiliate marketing. Det betyder samtidig, at alle dem, som klikker sig ind på din webshop gennem kanalen, er gratis trafik.

Om Affiliate Marketing

Affiliaite Marketing vil 9 ud af 10 gange være rentabelt for din webshop. En særlig grund hertil er, at du først skal af med penge, når der kommer penge ind. Kort fungerer det sådan, at der egentlig er flere om at sælge dine varer. Du bliver tilmeldt et netværk, hvor affiliates kan tilmelde sig dit program. Herefter kobles din shop på, så dine produkter bliver synlige hos dem, og får implementeret de banners vi lægger ind. Herefter er det blot at observere trafik og salg, som generes herfra og vedligeholde programmet. Jo mere indhold der ligger tilgængeligt for disse affiliates, jo mere attraktivt er programmet også.

Hvad angår provisionen skifter det fra platform til platform, men den ligger i gns. på ca. 10% – hvilket garanterer dig ROAS 10. Vi samarbejder med forskellige netværk. Tag endelig kontakt til os, hvis du gerne vil vide mere om dine muligheder ved Affiliate Marketing, eller læs med her for at blive klogere på denne platform.

Opbyg dit Affiliate program

Har du besluttet dig for at udvide dit setup med affiliate marketing er der forskellige trin du skal igennem. 

Først skal du have oprettet dig hos et eller flere netværk. Ofte er det let og ligetil, hvor du blot skal udfylde oplysningerne – og så er du i gang.

Næste trin vil de fleste steder være, at du skal indsætte sporingen på din webshop. Du skal ligeledes sende et produkt feed og bannere i forskellige anbefalede størrelser.

Inden dit program lægges live skal du foretage et testkøb for netop at tjekke, om sporingen virker, og har du implementeret det korrekt, virker det med det samme.

Vi hjælper mere end 100
virksomheder med at vækste online.

Et par tips til opstarten af Affiliate Marketing

  • Hav styr på dit produkt feed. Jo mere info de har om dine varer, jo bedre. Sørg derfor for at udfylde så mange felter i dit feed som muligt. Mange glemmer felter som brand, beskrivelse, GTIN og fragtpriser.

  • Lav indbydende bannere. På de fleste programmer kan du lynhurtigt finde de anbefalede størrelser. Vi arbejder med op til 10 forskellige bannerstørrelser, men du kan sagtens starte dit program ud med 3-4 stykker.

  • Fokus for dine bannere kan være forskelligt. Lav nogle (1) generelle for shoppen og (2) med kategori og produktfokus. Sørg derudover for at have en tydelig CTR og husk at få dem overbevist om, hvorfor de skal handle hos dig frem for dine konkurrenter.

Hvad koster Affiliate Marketing?

Vi har berørt dette spørgsmål lidt, men det korte svar: Det koster den procentsats, du vælger for dit program – og så selvfølgelig din tid.

Enkelte netværk har et oprettelsesgebyr – men oprettes shoppen gennem os, kan du ved vores samarbejdspartnere spare dette.

… Og husk, at når først programmet kører, er det blot at opdatere og vedligeholde dette undervejs.

Du kan starte med Affiliate Marketing allerede i dag

Som nævnt kræver det blot lidt teknisk forståelse at komme i gang med det, og vil give værdi uanset størrelsen på din virksomhed. Affiliate marketing vil kunne implementeres i ethvert marketing setup, og i et samarbejde med Webbler får du løbende sparring på dine kanaler og nye muligheder.

Vi er meget interesseret i dine ønsker og drømme for din webshop – da du helt sikkert kender shoppen bedre end vi gør. Vi vil med afsæt i dette vejlede og rådgive dig, så du er godt klædt på og får et solidt overblik over kanaler og aktiviteter.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.