Karriere hos Webbler

Hos Webbler er vi altid på udkig efter kompetente
og motiverede medarbejdere

Vi hjælper til dagligt mere end 50 forskellige virksomheder (både store og små) med online marketing. Det er vores opgave at lægge en digital strategi, der sikrer, at kunden får succes med deres forretning – og så eksekverer vi den strategi.

Lyder det som noget for dig, og har du hvad der skal til for at blive en del af et ungt dynamisk team med stor passion for online markedsføring, så er du altid velkommen til at kontakte os, eller sende en uopfordret ansøgning.

 

Ledige stillinger

Her kan du se alle ledige jobs hos Webbler. Se, om vi søger netop én som dig.

Klik på stillingsopslag for at læse mere:                 

 

Praktik hos Webbler

Ønsker du at få ansvar fra dag ét, varetage dine egne kunder og løfte dine kunders omsætning med online marketing? Så kom i praktik hos Webbler.

Du kommer til at arbejde med online marketing – herunder Google Ads, SEO, Email Marketing og Facebookannoncering – for vores kunder. Praktikperioden kan også byde på udarbejdelse af grafik til brug i online marketing.

Vi garanterer en stejl indlæringskurve, hvor du får lov til at prøve dine nyerhvervede kompetencer på en lang række virksomheder. Du får oplæring og støtte, så erfaring med online marketing er ikke nødvendigt, men helt sikkert et plus.

Hvis du vil høre mere om praktikperioden, kan du kontakte os via mail på kontakt@webbler.dk eller ringe til os på +45 81 40 59 49.

Din ansøgning bedes mærkes ”Praktikplads” og sendes til job@webbler.dk.

 

Frederik Jørgensen
PPC specialist og partner

+45 81 40 59 49
fj@webbler.dk

Webblers nyhedsbrev holder mig opdateret med ny viden om online marketing.

Dennis Wormark

CEO & Partner, TEXTA ApS