Youryogashop

Youryogashop var en lille ny webshop, som ikke rigtig oplevede vækst og besluttede sig for at der skulle hjælp til.
Vi startede et samarbejde, hvor målet var at vækste ved hjælp af online markedsføring og opnå flere kunder og mersalg på webshoppen.

Youryogashop havde et ønske om at styrke deres online shop

Sammen fandt vi frem til at hjemmesiden skulle have en søgemaskineoptimering, og da Youryogashop sælger yogatøj, ville det også være altafgørende, at markedsføre sig på tværs af annoncerings kanalerne Google Ads og Facebook for at få mest mulig disponering.

Strategien for Youryogashop blev derfor en kombination af Google Ads, Facebook annoncering og SEO. Og dette blev starten på en længere rejse, som kun er gået en vej – op ad.

Inden vi rigtig kunne komme i gang, anbefalede vi, at hjemmesiden blev sikret med et SSL-certifikat, da det ville have en positiv effekt for at øge placeringer hos Google samt skabe mere tillid mellem webshoppen og de besøgende.

Herefter oprettede vi diverse Google kontis samt opsatte en Facebook Business Manager med tilhørende Facebook Pixel.

Vi har hjulpet Youryogashop med en All-inclusive løsning baseret på Facebook annoncering, Google Ads + Shopping samt søgemaskineoptimering, der har haft til formål at øge den organiske trafik til webshoppen, skabe vækst i deres konverteringer samt udvide kendskabet til shoppen for en relevant målgruppe.

Dette har givet dem synlighed i både Googles søgeresultater samt Facebook retargeting flow, som har medført til, at det ikke længere kun er familie og bekendte (kunder fra yogastudiet), der handler på shoppen, men kunder fra hele Danmark.

ruslan-bardash-4kTbAMRAHtQ-unsplash (1)

%

Øget omsætning ift. tidligere periode

%

Vækst i omsætning på Google Ads

%

Vækst i samlet omsætning