Støvlsig Hestefoder

Siden vi indledte samarbejdet med Støvlsig Hestefoder den 1. marts 2018 er der blevet skabt markante ændringer i deres webshops indtjening med Google Ads og Facebook annoncering.

Ads og Facebook Annoncering

Støvlsig Hestefoder ønskede at øge deres online markedsførings indsats gennem de betalte markedsføringskanaler. Uden at have erfaringer med de betalingskanaler, havde de brug for nogle som havde den nødvendige erfaring og viden på området til at sikre annoncekroner gav salg og et fornuftigt afkast.

For hverdagens geskræfter og de administrative aspekter af webshoppen og virksomheden, gav dem meget at administrere, og samtidig ønskede de også at bevare deres service niveau

Inden der blev eksekveret på markedsføringskanaler, måtte vi sikre at sporingen var opsat korrekt, for at kunne observere og agere ud fra dataene, som er nødvendig for en succesfuld markedsføring indsats.

Derefter kunne vi sammensætte markedsføringsplanen, med fokus på synegieeffekten af kanalerne, der skulle sikre at annonceringen gav mærkbare resultater samt et fornuftigt annonceafkast.

ruslan-bardash-4kTbAMRAHtQ-unsplash (1)
citations75

“Webbler er yderst professionelle i deres tilgang, hele processen har været nem og overskuelig for os – hvilket allerede har medført resultater… Vi er yderst tilfredse og vil til enhver tid anbefale dem!”

Rasmus Sørensen, Støvlsig Hestefoder

Gange igen for hver krone brugt på Google Ads

%

Øget omsætning ifht. sidste år

Igen for hver krone brugt på Facebook