MPEnergibyg

MP Energibyg kom til Webbler med et ønske om at bruge online markedsføring til at få flere henvendelser gennem mere relevant trafik på deres side.

Startede med 13 henvendelser i måneden. Nu rammer de 40 henvendelser i måneden.

Vi strikkede en markedsføringsstrategi sammen, der skulle hjælpe dem med at blive mere synlig på Google, og derigennem tiltrække flere nye besøgende til deres hjemmeside.

De nye besøgende skulle herefter blive til henvendelser og i sidste ende omsat til kunder.

Derfor kombinerede vi SEO med annoncering på Google ads og Facebook, da en strømlinet markedsføring via flere platforme ville give et mere effektivt resultat i forhold til at skabe en øget synlighed.

Efter en investering i annoncering samt søgemaskineoptimering har det medført til, at MP Energibyg i dag, får mange flere besøg på deres website end de gjorde før, og de kan tydelig mærke en forskel.

Besøgstallet på websitet er steget med ca. 156 % på mindre end et år, hvilket giver et klart indtryk af, at synligheden er steget markant samt vi har fordoblet deres henvendelser fra potentielle kunder hver måned, som skyldes den øgede synlighed og tilstrømning af flere besøgende på hjemmesiden.

Resultaterne her nedenfor taler vidst for dig selv. Da de nu får 3 gange så mange henvendelser om måneden, og har nu masser af arbejde.

ruslan-bardash-4kTbAMRAHtQ-unsplash (1)

%

Flere besøgende på hjemmesiden

%

Flere har besøgt kontaktsiden

%

Flere henvendelser i måneden