JH-Smede

Siden vi startede samarbejdet med JH-Smede d. 1. marts 2017 ift. optimering og forbedring af deres Google Ads konto, er der sket en signifikant fremgang i mængden af kunder og konverterings raten.

Google Ads annoncering

JH-Smede havde længe kørt med ads annoncering, men de havde en fornemmelse af at annonceringen kunne have haft en større betydelig effekt på deres forretning, og følte potentialet for annonceringen ikke blev opfyldt.

Derfor var opgaven for os at gå ind og se hvordan vi kunne forbedre deres nuværende annoncering til at få flere henvendelser gennem deres Ads annoncering.

I startfasen var det første punkt på dagsordenen at sikre der var opsat konv. sporing og at den var opsat korrekt, da det vil have en afgørende rolle for hvorvidt samarbejdet skulle blive en succes.

Derefter kunne der laves en nøgtern markedsføring plan for annonceringen, som efter den var færdiggjort, eksekveret på.

ruslan-bardash-4kTbAMRAHtQ-unsplash (1)
citations75

“Samarbejdet med Webbler har været en positiv oplevelse. Resultaterne er leveret til vores forventninger, samtidig har vi altid kunnet kontakte dem og forvente svar den samme dag. Vi takker for den indsats og de resultater, Webbler har været med til at skabe for vores virksomhed, og vi ser frem til flere gode resultater i fremtiden”

Johnny Hvolbøl, Jh Smede- Og Montageservice ApS

%

Flere henvendelser gennem Ads

%

Konverterings-raten for Ads

%

Pris per henvendelse