Fra 84.000 kr. til 800.000 kr. på 1 år – Sådan gjorde vi

Med en solid indsats og opsætning af flere marketingkanaler vækstede Hesselager Energi med 846% på bare 1 år

Nøgletal

%

Vækst i samlet omsætning

gns. ROAS på Google Ads over de seneste 6 mdr.

%

Vækst alene på organisk omsætning

Igangsættelse & udbyggelse af digital marketing

Udfordringen

Hesselager Energi kom til os med et ønske udvikling af forretningen, og havde i den forbindelse valgt at satse på Google Ads, Facebook & SEO. Udgangspunktet for dem var, at de selv har sat div. kampagner op, men havde hverken interessen, tiden eller erfaringen til at at arbejde på og drive et fuldt setup på disse kanaler. De tog herfra fat i os, da de ønskede en samarbejdspartner, som kunne lave et fuldt setup og løbende optimere dette – og vækste den samlede online forretning.

Løsningen

Målet var at vækste shoppen gennem en indsats på online platforme. Fra opstart til maj arbejdede vi med opsætning af Google Ads og Facebook sideløbende med on-page tekster til webshoppen og linkbuilding. Henover sommeren intensiverede vi vores SEO indsats med flere tekster og links. Da vi ramte Hesselager Energis højsæson i efteråret, koblede vi igen Google Ads og Facebook på som en del af vores aktive marketing kanaler.

På begge paid kanaler arbejdede vi med hele kunderejsen. Vi satte forskellige kampagner op, som havde til formål at drive ny trafik ind til siden. Derudover arbejdede vi også med forskellige retargeting målgrupper, for at sikre, at den trafik vi leder ind til siden samles op og konverteres til reelle salg.

Allerede få måneder inde i samarbejdet så vi betydelig vækst, og yderligere investeringer i kanaler og annoncebudget blev sat i værk.

Vi kunne måned for måned øge vores annoncebudget, da vi allerede fra september kunne se en stærk vækst i omsætningen. Løbende over efteråret og ind i januar udbyggede vi setuppet med både PriceRunner og Affiliate marketing.

Resultaterne

Nu – over et år inde i samarbejdet – Sætter vi stadig omsætningsrekorder med et par 100.000 kr. i omsætning. De seneste 3 mdr. har vi vækstet med 506% sammenlignet med året før – Og det endda med ROAS +10 på alle opsatte kanaler. Google Ads har været afgørende for dels at drive trafik til webshoppen, og dels at få synliggjort produkterne gennem bl.a. Google Shopping kampagnen. Facebook har ligeledes været en vigtig brik i den samlede marketing indsats for Hesselager Energi – særligt på remarketing delen. Den organiske omsætning er løbende steget markant, men også her har vi haft et særligt fokus. Vi har løbende arbejdet med content på alle sider og styrket shoppens linkprofil, som netop har resulteret i 347% vækst alene på den organiske del.

 

“Webbler har været en skelsættende samarbejdspartner for vores virksomhed, siden vi startede samarbejdet for et år siden. Kommunikation er altid i top, og stor ros til min faste konsulent, Majse, for hendes kvalitetsarbejde og imødekommenhed, samt hurtige kommunikation.
Kan anbefale Webbler til alle virksomheder, store som små, som ønsker at gøre mere ved deres SEO eller Google og Facebook annoncering!

5 stjerner herfra! 🙂”

Læs hele anmeldelsen på Trustpilot

Jacob Pelle Nielsen

Vice President / Sales manager, Hesselager Energi

Skal vi også vækste din webshop?

Vil du se, om du kan få mere ud af dit markedsføringsbudget, eller
om der ligger uforløst potentiale og gemmer sig? Få udarbejdet
en gratis vækstanalyse og få svarene.

Skal vi også vækste dit salg?

Vil du se, om du kan få mere ud af dit markedsføringsbudget, eller om der ligger uforløst potentiale og gemmer sig? Få udarbejdet en gratis vækstanalyse og få svarene.

Dyk ned i flere cases