Fuglekontrol

Vi indledte samarbejdet med Fuglekontrol om en SEO, Google Ads samt Facebook annoncering, da de havde et ønske om at få mere trafik til siden, for derigennem at kunne generere flere leads på tværs af digitale kanaler og kampagner.

Google Shopping & Facebook ads i et stærkt samspil

Det udfordrende ved denne case var, at det var svært at få direkte konverteringer, idet man først skal oprette sig som kunde før man kan se priserne og købe produkterne på siden. Derfor tog vi udgangspunkt i en All-inclusive løsning, hvor målet var at øge trafikken til hjemmesiden med fokus på at skabe værdifuldt content.

Gennem søgemaskineoptimering af hjemmesiden samt annoncering på Google Ads og Facebook, skulle dette vise sig, at kunne tiltrække flere potentielle kunder, som blev til flere henvendelser samt kundeoprettelser.

Før vi rigtig kunne komme i gang med samarbejdet, hjalp vi Fuglekontrol med at oprette en Facebook side, en business manager samt opsætning af Facebook Pixlen.

Derefter foretog vi en søgeordsanalyse, så indhold og kampagner blev formet og tilrettelagt, så der var større chance for at potentielle kunder ville vælge dem frem fra deres konkurrenter.

For så at sætte turbo på leadgenereringen blev der udarbejdet værdifuldt content, sat fokus på relevante søgeord og datadrevet annoncering, herunder Facebook og Google Ads.

Idet priserne ikke var tilgængelig medmindre man var medlem, kunne vi desværre ikke kører Google Shopping kampagner. Derfor kørte vi en kombination af forskellige Search annoncer på Google Ads og dynamiske retargeting annoncer på Facebook. Så med denne løsning, havde vi mulighed for at udnytte og kapitalisere trafikken på Fuglekontrol.dk.

Efter opstart og eksekvering på diverse marketing tiltag har Fuglekontrol oplevet en massiv øget trafik på hjemmesiden, flere relevante søgeord er kommet på forsiden samt de har fået flere kundeoprettelser, som bruger deres platform. Derudover er der også flere værdifulde henvendelser i måneden, som sker gennem kontakt på telefon eller mail.

ruslan-bardash-4kTbAMRAHtQ-unsplash (1)

%

Flere konverteringer fra Google Ads

%

Vækst i omsætning på Google Ads

%

Vækst i samlet omsætning